Bakgrunnsbilde
Skummelt oppdrag 2016

Skummelt oppdrag 2016

Hallingdal og Gol Ungdomsråd arrangerer på nytt Skummelt Oppdrag!

Vi er tilbake i tida der Gamle Gamleheimen på Gol var i full drift.
Den siste tida har to av de ansatte blitt funnet døde, og legen har kategorisert dødsfallene som 'højst merkværdie'. Felles for de døde er at de jobbet på Gamle Gamleheimen våren 1935. Hva er det som egentlig har skjedd?

Oppgaven blir å ta seg gjennom en løype og finne ut hva som foregår på Gamle Gamleheimen. I gjennom løypa vil du møte på personer som kan hjelpe deg i å løse gåten eller forvirre deg enda mer.

Meld dere på som grupper med 4 personer, eller som enkeltperson. Enkeltpersoner vil bli plassert i grupper med 3 andre. Som bindene påmelding er betaling kr 200,- pe...r gruppe eller 50,- per enkeltperson. Overføring skjer til konto: 2324.05.00051, og merkes "3507 Skummelt Oppdrag, fult navn (gruppeleder eller enkeltperson)". Betalingen må være registrert innen mandag 19. september. Det er begrenset antall plasser, og første-mann-til-mølla-prinsippet gjelder.

Påmelding skjer via denne linken: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScBCVeJ-XJnSIbhclKX79LctwV3FQiP8fRtZGcRQgiQtcbhdA/viewform?c=0&w=1

Gruppene starter på ulikt tidspunkt. Dere vil få oppmøtetidspunkt på mail så fort det er på plass. Vi etterstreber at 8. og 9. klasse skal møte fredag, og 10. klasse - 3. VGS møter lørdag. Vonheim på Gol er oppmøtested. Her vil det bli servert drikke og varm mat.

Arrangementet er rusfritt og det vil være voksne til stede til enhver tid. Kontakperson er Ulrikke Ytteborg fra Regionrådet (tlf.: 926 65 169).

Så .. er DU tøff nok?