Bakgrunnsbilde

LIVSKVALITET I HALLINGDAL 30.oktober 2017

11.09.2017

Bilde Halling.no

Velkommen til fagdag med overskriften "Livskvalitet i Hallingdal!"
Vi kan ikke behandle oss ut av problemene, det er på tide vi tar folk på alvor som den viktigste ressursen for samfunnsøkonomi og psykisk helse! Vi håper å se flest mulig av dere som jobber med barn og unge i regionen vår.

Regionrådet har i strategisk plan for Hallingdal sagt at vekst handler om et grunnleggende ønske om å skape et bedre liv for våre innbyggere. Med dette som bakgrunn er livskvalitet (den opplevde følelsen av å leve et godt liv) overskriften for vår region. 

Om vi mener alvor med dette må vi gjøre noen grep og tilegne oss nødvendig kunnskap. Derfor inviterer Hallingdal Ungdomsråd, Folkehelsegruppa i Hallingdal og Regionrådet for Hallingdal til fagdag for alle som jobber med barn og unge i regionen vår. Med oss denne dagen har vi invitert professor i helsepsykologi Arne Holte for å gi oss påfyll og kunnskap slik at vi kan ta gode grep til beste for innbyggerne våre. 


Mandag 30. oktober kl. 09.00 - 13.00 i Jakt- og fiskesenteret i Flå. 

Program:  

09.00 – 09. 10          Velkommen ved Regionrådet for Hallingdal 

09.10 – 09.30           Hovedpunkter fra UngData undersøkelsen legges frem av Hallingdal Ungdomsråd ved leder Otilie Røer Tvedt og nestleder Brage Neslein Korsnes.  

09.30 – 12.00           Foredrag ved Arne Holte. professor i helsepsykologi. Holte er en meget anerkjent professor fra UiO. Han er en svært kunnskapsrik, holder glimrende foredrag og tar oss med på en reise i et alvorlig tema ispedd en god dose humor.   

12.00 – 13.00           Lunch

 Arrangementet er åpent for alle og gratis - håper å se deg!  

Påmelding pga. matservering til ulrikke@hallingdal.no

Arrangementet er også å finne på fb «Livskvalitet i Hallingdal».  

Kontaktperson:
Ulrikke Ytteborg, Regionrådet for Hallingdal, tlf: 92 66 51 69, mail: ulrikke@hallingdal.no